“Çocukların Nilüfer’i” için yol haritası ele alındı

Tarih : 26/04/2025
Çocukların Nilüfer’ini oluşturmak için izlenecek yol haritasını belirlemek amacıyla 44 kurumdan 300 kişilik bir katılımla gerçekleştirilen “Çocuk Hakları Çalıştayı” rapor haline getirildi. Geleceğin yetişkinleri Nilüferli çocuklar, Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir ile buluşarak, kendilerinin de öneri ve talepleri ile şekillendirdikleri raporu ilettiler.
Nilüfer Belediyesi’nin Nilüfer Kent Konseyi iş birliğiyle düzenlediği “Çocuk Hakları Çalıştayı”nın sonuçları rapor haline getirildi. 44 kurumdan 300 kişinin katılımıyla düzenlenen çalıştayda “Çocukların Nilüfer’i” için yol haritası ele alındı. Çalıştay öncesinde, çocuklarla, haklarının ve beklentilerinin konuşulduğu atölyeler düzenlendi. Çalıştaydan çıkan sonuçlar da yine çocukların da görüşleri dikkate alınarak rapor haline getirildi.
Nilüfer Kent Konseyi Çocuk Meclisi üyeleri, Çalı, Unçukuru ve Fethiye Çocuk ve Kadın Akademileri’nden katılan ve rapora katkı sunan çocuklar, Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir ile buluştu. Nilüfer Belediyesi Halk Evi’ndeki buluşmada, Belediye Başkan Yardımcıları Emre Karagöz ile Bukle Erman da hazır bulundu.
Hibya Haber Ajansı