Japon sokak lezzetleri YO! Sushi ile İstanbul Havalimanı’nda

japon-sokak-lezzetleri-yo-sushi-ile-istanbul-havalimaninda-01101910

Japon sokak lezzetleri YO! Sushi ile İstanbul Havalimanı’nda

TAV iştiraki olan BTA bünyesinde yer alan YO! Sushi, Japon sokak yemeklerini İstanbul Havalimanı’na getiriyor. 1997’de kurulan ve merkezi Londra’da olan İngiliz markasının, İngiltere, İrlanda, Paris CDG Havalimanı, Dubai, Suudi Arabistan, Sydney, Oslo ve Kopenhag gibi dünya genelindeki lokasyonlarda 100 şubesi bulunuyor.

Odak noktası sushi olsa da birbirinden lezzetli ve geleneksel Japon yemeklerini de menüsünde bulunduran YO! Sushi, dönen bandıyla yemek servisini eğlenceli kılıyor. Desk üzerindeki bantta ürünler farklı renkteki tabaklarda dönüyor ve fiyatlar her tabağın rengine göre farklılaşıyor. Misafirler isterse banttan seçebiliyor veya sipariş verebiliyor.

Dış hatlar gidiş hava tarafında 220 m²’lik alanda konumlanan YO! Sushi’de Japon sokak yemekleri dışında kahvaltı servisi de yapılıyor. Günün erken saatlerinde seyahat eden misafirlerin de düşünüldüğü restoranda kahvaltı yakisoba, kahvaltılık ramen, yumurta & avokado, Florentine usulü yumurta gibi seçenekler yer alıyor. Söz konusu yemekler olduğunda ise YO! Sushi’nin favorileri mısırlı karides, Kore usulü kızarmış tavuk,wok tavada kızarmış pak choi & sarımsak olarak öne çıkıyor.

BTA hakkında:

TAV Havalimanları Holding iştiraki olan BTA, Türkiye, Gürcistan, Makedonya, Tunus, Umman, Letonya, Hırvatistan ve Suudi Arabistan olmak üzere toplam 18 havalimanında ve İstanbul Deniz Otobüsleri’nde uluslararası standartlarda yiyecek içecek hizmeti sunuyor. Yaklaşık 700 aşçısıyla günde yaklaşık 100 binin üzerinde kişiyi ağırlayan BTA, konuklarına dünya mutfaklarının zengin menü seçeneklerini yaklaşık 60 bin metrekare alanda ve 350’yi aşan noktada sunuyor. BTA’nın 2006 yılında kurduğu Cakes&Bakes üretim tesisi ise günümüzde Türkiye’nin en büyük gıda üretim tesislerinden biri konumuna gelmiş bulunuyor. Cakes & Bakes bugün ayda 7 milyon adet üretim hacmiyle, içlerinde dünyaca ünlü fast-food ve kahve zincirlerinin de bulunduğu 130 markaya 2.500 aktif reçeteyle endüstriyel ölçekte butik üretim sunuyor. Ayrıca tesiste ayda 90 ton lokum üretimi de gerçekleştiriliyor. Şirket, TAV Airport Hotel markasıyla İzmir Adnan Menderes Havalimanı’nda 2015 yılından bu yana işletmecilik yapıyor. BTA, hizmet kalitesini ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi belgesiyle de güvence altına almış bulunuyor.

Kaynak:contactplus