Logitech G, dünyaca ünlü e-spor takımlarını destekliyor

logitech-g-dunyaca-unlu-e-spor-takimlarini-destekliyor--11022011

Logitech G, dünyaca ünlü e-spor takımlarını destekliyor

 

Dünyaca ünlü e-spor takımlarını destekleyen Logitech G, yenilikçi ürünleriyle hem takımların hem de e-sporun büyüyüp gelişmesine katkıda bulunuyor.

 

G2 Esports ortaklığı için devam kararı...

Ödüllü e-spor takımı G2 Esports, oyun teknolojileri ve ekipmanlarının lider markası Logitech G ile ortaklığını sürdürüyor. Üç yıllık başarılı bir iş birliği dönemini geride bırakan G2 ve Logitech G, devam eden ortaklıkları ile e-spor organizasyonları ve oyun fenomenleri başta olmak üzere oyun dünyasını desteklemeye devam edecek.

 

Paydaşlarıyla iş birliği yaparak oyun tutkunları için her zaman eğlenceli ve unutulmaz bir deneyim yaşatmaya çalıştıklarını belirten G2 Espor CEO’su Carlos Rodriguez, “Logitech G ile ortaklığımızı #G2ARMY ve oyuncularımız için eğlenceli uygulamalar ve ihtiyaçlardan daha fazlasını karşılayan ürünler sunmak amacıyla devam ettirdiğimiz için mutluyuz. G2 Espor için önemli bir yıl olacağına inandığımız 2020’de de Logitech G ile birlikte hareket etmek bizim için çok önemli” diye konuştu.

İki yeni ortaklık daha duyuruldu

Logitech G, başarılarıyla adından söz ettiren T1 Entertainment & Sports ve Natus Vincere e-spor takımlarıyla da imzaladığı ortaklık anlaşmasıyla dünyanın en yetenekli e-sporcularını desteklemenin yanı sıra e-sporun daha geniş kitlelere ulaşmasına da yardım edecek.

Yeni ortaklıklarla ilgili açıklamalarda bulunan Logitech Türkiye ve Orta Asya Ülkeleri Pazarlama Müdürü Birol Sülük, “G2, T1 ve Natus Vincere gibi dünyaca tanınan takımların başarılarından ilham alan ve e-spor yatırımlarını durmaksızın büyüten bir markayız. Mevcut iş birliklerimizi yenilemek ve yeni ortaklıklara imza atmak bizleri hem mutlu ediyor hem de heyecanlandırıyor. Yüksek performanslarıyla dünya çapında kendilerinden söz ettiren e-sporcular, teknolojinin yanı sıra tasarım üstünlüğüyle de ön plana çıkan Logitech G ürünleri geliştirmemiz konusunda hepimize ilham veriyor. E-spor sektörü için yüksek motivasyonla ve hız kesmeden çalışmaya devam edeceğiz” dedi.


Hibya Haber Ajansı