“EN MODA ÇORBA”

“EN MODA ÇORBA”

“EN MODA ÇORBA”

MALZEMESİNİ KAPAN GELDİ, DİYETİSYEN DİLARA KOÇAK KASEROL FASTGOOD'DA ÇORBA PİŞİRDİ

Moda'nın yeni lezzet durağı Kaserol FastGood açılışını kutlamak için FAO Sıfır Atık Sıfır Açlık proje destekçisi, diyetisyen Dilara Koçak kazanın başladı; Modalılara çorba dağıttı. 13 Mart 2019 Çarşamba akşamı etkinen etkinlikte Dilara Koçak ve ünlü instagram fenomenleri getirdiler ve birlikte ortaklaşa sıcacık bir çorba hazırlandı, Moda sokakları renkli görüntülere sahne oldu.

Kaserol markasının 2014'te Üsküdar'da olması ve kendi müdavasında yaratan lezzet keyfi,, Kaserol Koşuyolu'ndan sonra Moda'nın yeni gözdesi Kaserol FastGood ile devam ediyor. Kaserol FastGood'un geçtiğimiz ay kapılarını açıyor, Modalılarla buluşuyor kutlamak için FAO Sıfır Atık Sıfır Açlık proje destekçisi, diyetisyen Dilara Koçak'ı misafir etti. “Malzemeni kap jeli, çorbada senin de tuzun bulunsun!” Başlıklı etkinlikte Dilara Koçak ve ünlü instagram fenomenleri kazanın başında geçerek getirildiğimizle birlikte el birliğiyle leziz bir çorba pişirdi ve herkese ikram etti. 13 Mart 2019 Çarşamba akşamı etkinliken etkinlik Moda sokaklarına hem renk hem de lezzet kattı.

 

HIZLI AMA İYİ YEMEK

Taptaze, doğal, kaliteli malzemelerle hazırlanan lezzetleriyle fast food'un iyi ve kaliteli olabileceğini gösteren Kaserol FastGood profesyonel hizmet anlayışı, hızlı servis kalitesi, cazip fiyat alternatifleriyle daima “iyi yemek” sunmayı felsefesi ediniyor. İstanbul'un en gözde semtlerinden Moda'da yer alan Kaserol FastGood günün her saatinde  “lezzeti sağlıkla harmanlayan keyifli ve hızlı bir mola”  sunuyor. Artizan sosisleri, lezzet bombası burger'ler, dumanı tüten sıcacık çorbaları, çıtır anne patatesi, hafif ama doyurucu salatalar ve nefis dürüm seçenekleriyle Kaserol FastGood lezzetten ve sağlıklı beslenmekten vazgeçemeyenler için en iyi adres.

 

KASEROL MARKASI BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR

Markanın ortakları inşaat Mühendisi Koray Sabuncuoğlu, Mimar Ahmet Gökce ve Şef İhsan Mersin’in farklı mesleklerden gelmelerine rağmen yollarının kesiştiği Kaserol markasının arkasında işini tutkuyla yapan bir ekip var. Deneyimli şef İhsan Mersin’in 2014 yılında Bulgurlu’da büyük bir başarıyla hayata geçirdiği Kaserol markasının hikayesi, yeni konut ve ofis projeleriyle İstanbul’un yıldızı yükselen semtlerinden biri haline gelen Koşuyolu’nda açılan Kaserol Eating House ile ivme kazandı. Kısa zamanda Koşuyolu’nun en gözde mekanlarından birine dönüşen Kaserol Eating House’un ardından yollarına hız kesmeden Moda’daki Kaserol FastGood ile devam eden Kaserol,gastronomi alanındaki yatırımlarını büyütmeyi hedefliyor.

Kaynak Logo İletişim