Mitreapel artık Tanınmış Markalar liginde boy gösterecek

mitreapel-artik-taninmis-markalar-liginde-boy-gosterecek--11022003

Mitreapel artık Tanınmış Markalar liginde boy gösterecek

 30 yılı aşkın süredir yapıştırıcı ürünleriyle sektörün lider markaları arasında yer alan Mitreapel, Tanınmış Marka statüsü ile birlikte kendi alanında bu ünvanı kazanan ilk yerli marka oldu.
 

 

Türkiye’nin en büyük yapıştırıcı ve tutkal üreticilerinden BETA Kimya A.Ş., Mitreapel markası ile sektöründe ilklere imza atmaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıl TURQUALITY kapsamında Marka Destek Programı’na dahil edilen Mitreapel, ulusal ve uluslararası arenada ekstra prestij sağlayacak bir adım daha attı. Mitreapel, Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından kendi sektörünün ilk yerli Tanınmış Markası olarak tescillendi.
 

Yüksek kalite, bilinirlik ve uluslararası servis ağı gibi aynı anda pek çok kriteri sağlayan markaların sahip olabildiği Tanınmış Marka tescili, Mitreapel’i taklit ve hak ihlallerine karşı koruma altına alacak. Tanınmış Markalar statüsündeki saygın markalar arasına katılan Mitreapel, inovatif ürünlerinin yanı sıra marka prestijini de bir üst lige taşımış oldu.

Sayacı: “Mitreapel, komşu ülkelerde de jenerik bir marka”

34 yıllık deneyim ve kalıcı yatırımlar neticesinde Tanınmış Marka statüsü kazanmanın gururunu yaşadıklarını belirten BETA Kimya A.Ş. Genel Müdürü Cihat Sayacı, “Türk kimya sektörünün öncü şirketleri arasında yer alırken, Mitreapel markamız ile hem yurt içi hem de yurt dışında büyümeyi sürdürüyoruz. BETA Kimya A.Ş. olarak uzun yıllardır kurumsallaşma ve markalaşmaya önem veren, bu anlamda ciddi yatırımlar yapan bir firmayız. Kalite ya da güvenilirlik gibi markalarımızın itibarı ve prestiji de bizim için çok değerli. Bu bağlamda, Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından Mitreapel’in Tanınmış Marka olarak tescillenmesinden dolayı gurur duyuyoruz. Mitreapel, Türkiye’de olduğu kadar, İran ve Irak gibi komşu ülkeler ile Orta Doğu coğrafyası için de jenerik bir marka. Birçok komşu ülkede yapıştırıcı denince ilk akla gelen ve hatta çoğu zaman taklit edilen bir marka Mitreapel. Dolayısıyla, markamızı korumamız ve kurum prestijimiz açısından Mitreapel’in Tanınmış Markalar liginde yer alması çok kıymetli bir kazanım. Önümüzdeki dönemde BETA Kimya A.Ş. olarak markalarımıza, Ar-Ge’ye ve inovasyona yatırım yapmaya devem edeceğiz. APEL ve Mitreapel markalarımızla hem iç pazar hem de ihracattaki yükselişimizi sürdüreceğiz.” dedi.


Hibya Haber Ajansı